Om

SuccéTeamet Ab

Jenny Laismark

 

Jenny tog ett beslut hösten 2012 att hon ville leva ett fritt liv. Med detta beslut följde en rad händelser. Hon va trött på att leva någon annans dröm, trött på att inte äga sitt eget liv där andra bestämde när hon skulle ha semester, äta sin lunch eller vad hon va värd i lön. Då hittade hon en väg och idag hjälper hon andra att göra samma förändring.

 

Jenny har en bakgrund som projektledare och koordinator inom bla. eventbranschen. Hon har de senaste åren varit eventchef både på Vikingline Ab och Peab Ab. Roliga och kreativa jobb med både ansvar och flexibilitet. Men i hennes fall räckte inte detta. Frihet att få bestämma själv men samtidigt ha en trygghet av stora och stabila företag är inte helt lätt att lösa men allt förändrades i samband med en föreläsning om ledarskap på Dunkers kulturhus i Helsingborg 2012.

 

Jenny startade SuccéTeamet Ab med en vision att hjälpa fler till ett fritt och oberoende liv med personlig utveckling, bättre hälsa och en bättre ekonomi. Detta har hon lyckats med och fortsätter med passion sitt arbete.

Att tillhöra ett Team eller gemenskap är en av människans största grundläggande behov.

Succeteamet är ett företag där fokus ligger på framgång, ledarskap och gemenskap.

 

 

 

 

Copyright SucceTeamet AB © All Rights Reserved